top of page

Vajúdástámogatás pároknak

Mikor?

szombaton 10:00-15:00

Kinek?

Várandós pároknak

A csoportfolyamatról

A szülésre készülve sok pár dönt úgy, hogy az apa fogja kísérni az anyát, vagyis ő lesz az a személy, aki az egészségügyi szakemberek mellett végig jelen lesz a vajúdás folyamán. Fontos tudatosítanunk, hogy a szülés körüli segítők közül kulcsszereppel bír az, aki megszakítás nélkül van jelen az anya mellett: ő az, akinek leginkább lehetősége van ráhangolódni az anyára és a vajúdás ritmusára. A támogatás pedig akkor lesz igazán jótékony hatású, ha a segítő ismeri a folyamatot, amit kísér ill. az anyát, akit segít.

Készüljünk együtt a szülésre!


A workshop folyamata:


Brunch: ismerkedés; ízek, illatok, színek, hangok – a baba és a szülők táplálása • Akit segítünk – átbeszéljük, mikor hogyan érdemes támogatni az anyát, min múlik a segítés hatékonysága? • Amit segítünk – végigvesszük a szülés indulását és a vajúdás folyamatát • Apa támogat – szüléskönnyítő, fájdalomcsillapító technikák megismerése, tanulása, gyakorlása


A tréningen minden szükséges eszközt, anyagot mi biztosítunk, és az elhangzottakból pdf jegyzetet adunk. Az 1 alkalmas workshopot szombati napokon tartjuk, 10 - 15 óráig.


A workshop díja: 45 000 Ft / 1 alkalom / 1 pár

A csoportvezetőről

Gedeon Bori és Virág Melinda

Gedeon Bori és Virág Melinda

Gedeon Borit az Együtt Jó Dúlapraxis és Anyaközpont megálmodója, dúla, szoptatási segítő, babamasszázs oktató, mentálhigiénés szakember és képzésben levő szülésznő. Dúlaként Bori fő célja, hogy a várandós anyák, párok lelki, fizikai és informatív kísérésével segíthesse a családdá válás folyamatát. Meggyőződése, hogy az anyák támogatása nélkülözhetetlen a párkapcsolatok, családok egyensúlyához, ezáltal boldogságuk eléréséhez.

bottom of page